HIDREX PSP 1000 Faulty?

Products made in Germany that I have tried with success.
disappearedng
Posts: 1
Joined: Thu May 31, 2012 6:59 pm

HIDREX PSP 1000 Faulty?

Postby disappearedng » Thu May 31, 2012 7:05 pm

Hi everyone

I have been using the HIDREX PSP 1000 on a daily basis. I typically do iontophoresis on my hands first and then my feet. I have seen the following occur a few times (I have only been using the product for 1+ week):

I put both my feet on (the voltage is set to 35).
The meter doesn't start from zero, it just keeps blinking.
I don't feel anything at all

I have tried adding MORE water and checking if the electrolytes are connected properly. I have also dried the towels to see if excessive water is causing this. I have seen the HIDREX PSP 1000 take a very long time to initialize and start.

This has occurred to me at least 3 times in the past.

My question is, is my equippment faulty?

markus
Posts: 8
Joined: Tue Jul 27, 2010 8:47 am
Contact:

Re: HIDREX PSP 1000 Faulty?

Postby markus » Wed Jun 27, 2012 9:24 am

No it is not faulty. Maybe you can send us a photo of the device connected and ready to use after setup and we will take care of the issue.
you may use our specialized iontophoresis-device-dot-com iontophoresis problems forum for this

I assume you have seen our videos for the setup?
http://www.youtube.com/watch?v=Bb6XnLsKTs4

Does the dive LED light up when you place the hands in the machine?


Return to “Hidrex and Idromed”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest